Henter data...

Sensuva ON Bold Delay Gel For Him

Artikel nr
EROP10128
Sød forsinkelsesgel med mint, der får dig til at holde længere.
129 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  ON BOLD Delay Gel er god til mænd, som gerne vil holde længere, fordi de får orgasmer hurtigere, end de ønsker. Den er sikker at bruge under penetration eller en oral stimulering.

  Søger du hurtige og nemme resultater, kan du massere en lille smule direkte på spidsen af penis omkring 10 minutter før elskovsakten. Lad ON BOLD Delay Gel blive absorberet af huden, så du opnår den fulde effekt. Tør det overskydende produkt væk inden penetration.

  Produktet er fremstillet med benzocain for at forhindre en over-stimulans, og det hjælper med at forsinke ejakulation. ON BOLD Delay Gel har en sød mintsmag!
  Mere info
  EAN0855559007419
  MærkeSensuva

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna