Henter data...

Mates Skyn Extra Lubricated - Kondomer

Artikel nr
Mates-Skyn-Extra-Lubricated
Produkt karakter:
100% of 100
Det tætteste du kommer på at være nøgen. Et revolutionerende kondom med ekstra smørrelse lavet på Sensoprene, som gør den ultra tynd og blød for en mere naturlig følelse.
Fra 11 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  Gør dig klar til at opleve ”næste generation“ indenfor kondomer. Mates Skyn Extra Lubricated er et revolutionerende kondom lavet af Sensoprene (non latex), hvilket gør den blødere og mere fleksibel, samtidg med det bevarer latexkondomets styrke. Kort sagt. Det føles som at være nøgen. Mates Skyn Extra Lubricated kombinerer styrken af premium latexet med følsomheden af et ultratyndt kondom, som giver Skyn on Skyn sensation. Et idealt valg for dem som lider af allergi over for naturlig latexgummi. Mates Skyn Extra Lubricated giver en blødere og mere naturlig følelse og er klinisk testet til at øge oplevelsen. 40% mere længerevarende ultra glat creme giver maksimal komfort og øger oplevelsen (sammenlignet med Mates Skyn Original).
  Mere info
  EAN05011831086823
  FarveNatural
  MærkeMates
  EgenskaberLatexfrie, Ekstra glidecreme
  SmagNej
  Omkreds106 mm
  Længde180 mm
  GlidecremeSilikon (Ikke Sæddræbende)
  FormLige
  StørrelsePenisomkreds mellem 11-11,4 cm
  Tykkelse0.065 mm
  ReservoirTeat
  Bredde på Base53 mm
  Bredde Ved Bunden Af ​​Hovedet53 mm
  Bredde på Hoved53 mm
  IndpakningsfolienSquare

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna