Henter data...

Pjur Med After-Shave Spray

Artikel nr
PJUR10020
Afslappende og fugtgivende after-shave spray.
99 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  The Pjur Med After Shave Spray er en afslappende og fugtgivende spray, som påføres på huden efter barbering. Den daglige barbering i armhuler og de intime områder kan gøre huden ekstra sensitiv og forårsage inflammation. The Pjur Med After Shave Spray er udviklet til at adressere netop disse problemer. Sprayen beroliger huden via Pro Vitamin B5 og Aloe Vera, og den svier ikke ved påføring. Du opnår en afslappende og plejende effekt, og huden føles silkeblød. Ydermere er sprayen alkohol- og parfumefri. Den brænder ikke på huden, er duftfri og smager helt neutralt.
  Mere info
  EAN0827160111939
  MærkePjur

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna