Henter data...

RFSU Graviditetstest 2 Pack

Artikel nr
RFSU10020
Graviditetstest, som er nem at bruge og giver resultat inden for få minutter.
59 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  RFSU Pregnancy Test er en sikker og prisvenlig graviditetstest, som er nem at bruge. Den fortæller dig på få minutter, om du er gravid. Testen kan måle meget lave hormonniveauer og har derfor en meget høj pålidelighed (99,9%). Følsomheden er 25 mUU/ml. Den måler hormonet hCG i urinen, som udskilles, når et æg er befrugtet. Du kan lave testen på eller efter den første dag, hvor din menstruation er udeblevet.
  Disse graviditetstest er den samme type som dem, jordmødre og gynækologer bruger i deres dagligt virke. Pindene kan kun bruges én gang.
  Mere info
  EAN07310572100040
  MærkeRFSU

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna