Henter data...

Ritex Gel+ 50ml Glidecreme

Artikel nr
RITEX10068
Glidecreme og Massage gele med aloe vera
115 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  Ritex GEL+ med aloe vera er den perfekte glidecreme og massage gele: Den forsyner huden med yderligere omsorg og fugt, og er ideel samt velegnet til blide massager. Ritex GEL+ kompenserer for manglende glideegenskaber i det genitale område og forbedre dermed kondomernes sikkerhed. Ritex GEL+ med værdifuld aloe vera er: pH-balanceret ikke tilsat dufte og farver ikke-fedtet vandopløselig yder høj beskyttelse og er økonomisk i brug forøger glideevnen betydeligt samt ideel til brug sammen med Ritex kondomerne.
  Mere info
  EAN04001669090018
  MærkeRitex
  EgenskaberStandard
  SmagAloe Vera
  GlidecremeVandbaseret (Ikke Sæddræbende)
  ReservoirTeat

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna