Henter data...

Ritex Hydro Sensitiv Gel 50ml Glidecreme

Artikel nr
RITEX10069
Ritex Hydro Sensitiv Gel er en fugtighedsgivende smørelse til brug i det genitale område.
109 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  Den klare, bløde gele forbedre glideevnen mærkbart under samleje. Ritex Hydro Sensitiv Gel er: ikke tilsat dufte, farver og konserveringsmidler anbefalet af gynækologerne ekstra sensitiv, pH-optimeret til brug i de intime områder 100% anvendelig med kondomer Den er konserveringsmiddelfri og special-koordineret med pH-værdien i skedens slimhinde. Dermatologiske og gynækologiske tests bekræfter Ritex Hydro Sensitiv Gelens fremragende kvalitet. Ritex Hydro Sensitiv Gel er 100% anvendelig med kondomer. Det er ikke et præsentationsmiddel.
  Mere info
  EAN04001669090070
  MærkeRitex
  EgenskaberStandard
  SmagNej
  GlidecremeSilikon (Ikke Sæddræbende)
  ReservoirTeat

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna