Henter data...

Tease & Please Kama Sutra Poker Game

Artikel nr
EROP10170
To spændende verdener af poker og Kama Sutra mødes og kombineres til ét spil.
179 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  Kama Poker er et spil, hvor de to spændende verdener af poker og Kama Sutra bliver kombineret.
  Målet for de to eller flere spillere er at opleve et ophidsende og erotisk eventyr i fællesskab. Du behøver bestemt ikke være en erfaren pokerspiller, da du ikke kommer til at vinde en masse penge, men derimod ophidsende og erotiske øjeblikke fyldt med passion med Kama Poker.
  Spillet opbygger en (seksuel) spænding gennem flere runder, hvor deltagerne stripper, rører og kærtegner hinanden, indtil de bliver seksuelt opstemte i ekstaserunden.

  Ved at folde, raise og bluffe på de helt rigtige tidspunkter har deltagerne selv indflydelse på det erotiske udfald af spillet og dets tempo. Jo mere du vinder, desto mere vil du dominere spillet. Kama Poker er et perfekt spil for to, men flere deltagere kan sørge for mere ophidselse og fyrværkeri - vi lader udfordringen være op til dig. Poker har aldrig før været så ophidsende!

  PS: I gennemsnit vinder kvinder oftere end mænd...
  Mere info
  EAN08717703522129
  MærkeTease & Please

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna