Henter data...

Fifty Shades of Grey Metal Ben Wa Balls

Artikel nr
EROP10069
Ben Wa Balls i metal til den erfarne kegel ball-bruger!
275 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  Du får her en hemmlig stimulans af G-punktet og en tung vægt at holde om, hvorfor sølvkuglerne Inner Goddess er et ideelt valg for dem, som har brug for en ny træningsudfordring med stor tilfredsstillelse.

  Produktet er designet til dig, som tidligere har benyttet kegel balls og nu søger en ny udfordring. Disse nydelseskugler tilbyder en kombineret vægt på 221 g og maksimerer effekten af din træning og vaginale foryngelse. Hver kugle har en tynd omkreds på blot 3,75 inches, som udfordrer selv den mest erfarne kegel ball-bruger.

  Produktet er oprindeligt designet til at blive anvendt liggende, så dine muskler bliver trænet, ligesom du kan have dem på overalt. En stærk nylonsnor forbinder kuglerne og fastgør dem til en lang metalløkke. Den sikre konstruktion tillader dig at bruge disse sølvkugler til analt brug, hvis det ønskes, mens fingerløkken sikrer, at kuglerne ikke flytter sig, når du har dem på.
  Mere info
  EAN05060108819749
  MærkeFifty Shades of Grey

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna