Henter data...

Joy Division Joyballs Secret Black

Artikel nr
JOY10031
Innovative kegel balls/geishakugler med integreret løkke til at tage kuglerne ud.
199 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  The Joy Division Secret Joyballs kommer med et lækkert design. Produktet styrker de vaginale muskler og er nemt at sætte ind. Kuglernes særlige egenskaber er snoren, som sættes med op i vagina. Dette gør det nemt at tage kuglerne ud på ny. Du kan have din lille hemmelighed med dig overalt: Derhjemme, i træningscentret eller oven i købet i svømmehallen. Kuglerne er fremstillet af Silikomed®-materialet og er 100% vandtætte - de kan endda vaskes i opvaskemaskinen.
  Mere info
  EAN04028403150012
  MærkeJoy Division

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna