Henter data...

Durex Intense Vibrations Ring

Artikel nr
CON10007
Forstærk dine seksuelle fornøjelser og gør dit sexliv mere interessant og spændende!
109 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  Tak til denne Durex Intense Vibrations vibrationsring kan du drille, friste og afprøve nye måder at opleve glæde. Designet til at hjælpe dig til et sjovt, spændende og legende sexliv.

  En af de store fordele ved at bruge denne ring er, at den er genbrugelig og kan let tændes og slukkes. Husk at hvis du bruger ringen med et kondom, skal du sætte kondomet på først og vær forsigtig når du lægger på ringen, så kondomet ikke bliver beskadiget.

  Ringen meget stille, let at bruge og giver op til 20 minutters direkte vibrerende stimulation som begge partnere vil nyde.
  Mere info
  EAN05038483432846
  FarveNatural
  MærkeDurex
  EgenskaberFølelse
  SmagNej
  GlidecremeSilikon (Ikke Sæddræbende)

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna