Henter data...

Fifty Shades of Grey Silicone Cock Ring

Artikel nr
EROP10071
Stærkere erektioner og længere elskov.
79 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  Fifty Shades of Grey Silicone Cock Ring er blevet udviklet til at give stærkere erektioner og længere elskovsakter. Den stærke silikone hviler på den nederste del af hans penis og hæmmer blodfrigivelse, hvorfor han opnår en pragtfuld fyldighed og stimulans.

  Denne penisring er et must have, idet den hjælper med at styrke hans selvtillid - og størrelse - hvilket øger tilfredsstillelsen for begge parter. Det stærke og stretchy silikonedesign tilbyder stor diskretion ved security check i forbindelse med flyveture, mens den lille størrelse er bærbar, når der venter sensuelle sleepovers og glohede overnatninger.
  Mere info
  EAN05060428804784
  MærkeFifty Shades of Grey
  GlidecremeSilikon (Ikke Sæddræbende)

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna