Henter data...

Screaming O RingO Penis Ring 3-Pack Black

Artikel nr
EROP10119
3-pak med fleksible penisringe, som giver en stivere og hårdere erektion samt en mere intens orgasme
69 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  Screaming O RingO 3-pak er en pakke med tre penisringe i forskellige størrelser. Ringene er fleksible og giver en stivere og hårdere erektion samt en mere intens orgasme. Designet er gennemsigtigt og enkelt - ingen klokker, fløjter eller andet forstyrrende ekstratilbehør. Materialet er strækbart og behageligt. Stræk blot Screaming O RingO tæt rundt om din penis og testikler, og placer den ved roden af pakken - den stramme pasform er det, som der hjælper med at mindske blodtilførslen til penis, og som hjælper med at holde den stiv længere. Nogle brugere oplever et stærkere følsomhedsniveau og en øget nydelse. Ringene kan genbruges. Husk at rengøre dem med sæbe og varmt vand efter brug. Ringene kan anvendes både under samleje og til masturbation.
  Mere info
  EAN0817483010453
  MærkeScreaming O
  EgenskaberFølelse, Præstationsfremmende

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna