Henter data...

Big Boy Golden XXL

Artikel nr
EROP10040
Stimulerer de mandlige kønsorganer og den seksuelle drift.
339 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  Big Boy Golden XXL stimulerer de mandlige kønsorganer. Disse unikke tabletter indeholder en afbalanceret blanding af ingredienser, som er særligt udvalgt til at forstærke maskuliniteten.

  Blodgennemstrømningen til og inde i penis vil blive forbedret, hvilket optimerer størrelsen på erektionen. Herudover indeholder Big Boy Golden XXL også flere aktive ingredienser, som fremmer driften, lysten, potensen og libidoen.

  Hvordan virker produktet?
  En af de aktive ingredienser i disse tabletter er Tribulus Terrestris. Stoffet spiller en vigtig rolle i produktionen af hormonet LH. LH stimulerer produktionen af testosteron i testiklerne. De højere niveauer af testosteron medvirker til fysisk styrke, energi og libido. Dette har en positiv effekt på at opnå og vedholde erektionen.

  • Siberian Ginseng hjælper med at regulere og frigive de seksuelle hormoner og fremmer en seksuel ophidselse, der underbygger libidoen.
  • L-arginin er en aminosyre, som får musklerne til at slappe af. Den fremmer blodgennemstrøningen til det mandlige kønsorgan.
  • Muira Puama forbedrer også blodcirkulationen i kroppen og bidrager til blodgennemstrømningen til de mandlige organer og penis. Penis vil blive optimeret i størrelsen, fordi blodgennemstrømningen bliver optimalt stimuleret.
  • Saw palmetto er en urt, som er kendt for sin positive effekt på funktionen af prostata og den seksuelle kraft. Kalcium er essentiel, så nerverne og musklerne får den helt rigtige funktion.
  Mere info
  EAN08718546543500
  MærkeBig Boy

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna