Henter data...

Penis XL Flatpack

Artikel nr
EROP10097
Forstærker kraften, lysten, potensen og libidoen.
369 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  Penis XL Tablets stimulerer de mandlige kønsorganer. Disse unikke tabletter indeholder en velafbalanceret blanding af ingredienser, hvilket forstærker maskuliniteten. Tabletterne sikrer en større blodgennemstrømning til og i penis, hvilket optimerer størrelsen på erektionen. Derudover indeholder Penis XL Tablets også flere aktive ingredienser, der forstærker kraft, lyst, potens og libido.

  Hvordan virker produktet?

  En af de aktive ingredienser i disse tabletter er Tribulus Terrestris. Dette stof spiller en vigtig rolle i produktionen af hormonet LH.

  • LH stimulerer produktionen af testosteron i de test, der er udført. De højere niveauer af testosteron bidrager til fysisk styrke, energi og libido. Dette har en positiv effekt på at opnå og opretholde erektionen.
  • Siberian Ginseng hjælper med at regulere frigørelsen af seksuelle hormoner og øger den seksuelle lyst for at understøtte libidoen.
  • L-arginin er en aminosyre, som får musklerne til at slappe af og styrker blodgennemstrømningen til de mandlige kønsorganer.
  • Muira Puama øger også blodcirkulationen i kroppen, og det bidrager til en større blodgennemstrømning til de mandlige kønsorganer og penis. Penis vil blive optimeret i størrelsen, da blodgennemstrømningen bliver optimalt stimuleret.
  • Saw palmetto er en urt, som er kendt for den positive effekt på prostatas funktion og den seksuelle kraft. Kalcium er essentiel for den rigtig funktion af nerverne og musklerne.

  Det anbefales at tage to tabletter én gang om dagen sammen med tilstrækkeligt med vand. Overskrid ikke den anbefalede dosis.
  Mere info
  EAN08718546540332
  GlidecremeSilikon (Ikke Sæddræbende)

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna