Henter data...

Tease & Please Discover Your Lover Travel Edition

Artikel nr
EROP10167
Rejsespil til de erotiske øjeblikke på rejsen.
199 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  Oplev verden og hinanden! Dette fristende rejsespil giver et gensidigt erotisk eventyr.

  Når alt kommer til alt, er en rejse det perfekte tidspunkt til at vække den slumrende passion i ethvert forhold! Denne stimulerende rejsevariant af det verdenskendte erotiske spil for to (m/k) tager dig med på en overraskende rejse af ophidsende udfordringer, der fører mod jeres frækkeste fantasier. Nøglen er selvfølgelig en gensidig respekt for hinandens fantasier og grænser.

  Alt drejer sig om at nyde hinanden i stor udstrækning ved hjælp af spørgsmål og ophidsende udfordringer. Spillet har forskellige niveauer, og det kan tilpasses jeres personlige præferencer og valg. Vinderen vil få sin ultimative fantasi udlevet. Udforsk hinandens fantasier og få drømme til at gå i opfyldelse!

  Alle lyster, ønsker og drømme hos både mænd og kvinder kan nu blive realiseret!
  Mere info
  EAN08717703521689
  MærkeTease & Please

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna