Henter data...

Tease & Please Erotic Heart Mini

Artikel nr
EROP10168
Æsken indeholder 21 indbydende udfordringer til dig og din elsker.
75 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  Du får her 21 sensuelle eventyr, der skaber en gensidig nydelse. Anvend The Erotic Heart til at tilføje en smule sensuel spontanitet til jeres intime øjeblikke og forvandl en helt almindelig aften til en kilde af nydelsesfulde eventyr!

  The Erotic Heart er en hjerteformet æske, der indeholder 21 indbydende udfordringer for dig og din elsker. Grundet det lille format kan æsken dukke op overalt. Under hovedpuden, i picnickurven eller i forbindelse med et glas vin under den romantiske middag for to: Skab overraskelse og eventyr når som helst.

  Forkæl dig selv og din elsker med dette hjerte, der er klar til at skabe en erotisk inspiration i forbindelse med de intime aftener.
  Mere info
  EAN08717703521870
  MærkeTease & Please

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna