Henter data...

Pjur Basic Waterbased 100ml Glidecreme

Artikel nr
PJUR10018
Økonomisk vandbaseret personlig smøremiddel
75 kr
  • Gratis fragt over 99 kr Køb kondomer og andre varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr.
  • Diskret indpakning Vi sender altid produkterne i en diskret og anonym indpakning. Ingen andre end dig ved, hvad pakken indeholder.
  • Gratis Gave Når du bestiller over 220 kr kan du vælge 1 gratis vare i indkøbskurven.
  Pjur Basic vandbaseret smøremiddel er et all-around smøremiddel til den unikke pjur følelse. Pjur Basic vandbaseret smøremiddel er additivfri, dermatologisk testet, og som nemt kan skylles af kroppen og efterlader din hud fugtig og ren. Med Pjur Basic vandbaseret smøremiddel kan du nyde de samme kvalitets ingredienser, som Pjur anvender til sine andre vand- og silikonebaseret produkter. Pjur Basic vandbaseret smøremiddel er dog mindre koncentreret og giver ikke den samme langvarige smøringseffekt. Det gør den til det perfekte produkt for de kunder, der ønsker at opleve Pjur, men som ikke er helt klar til at bruge pengene på det.
  Mere info
  EAN0827160101886
  MærkePjur
  EgenskaberStandard
  SmagNej
  GlidecremeVandbaseret (Ikke Sæddræbende)
  ReservoirTeat

  Levering

  Gratis levering ved over 99 kr
  Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers 25 kr, ingen andre gebyrer.


  Diskret indpakning
  Hvad enten du ønsker dine varer sendt hjem privat, til kontoret eller en anden adresse, sender vi altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

  Diskret förpackning

  Hurtig levering
  Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag. Hvis vi modtager din ordre efter kl. 12, vil den blive sendt den næste arbejdsdag.

   

  Betaling

  Visa, Mastercard & Paypal. Ingen gebyrer.

  mastercard visa

  Klarna