Henter data...

Databeskyttelse - Beskyttelse af personlige oplysninger

 1. Beskyttelse af personlige oplysninger

Databeskyttelse har høj prioritet i Kondomvarehuset, og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?
Kondomvarehuset er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse.

Hvor opbevarer vi dine oplysninger?
De oplysninger, som vi indsamler om dig, lagres inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (”EØS”), men kan også overføres til og anvendes i et land uden for EØS. En sådan overførsel af dine personlige oplysninger udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning.

For overførsler uden for EØS anvender Kondomvarehuset standardkontraktbestemmelser og værn til beskyttelse af privatlivets fred for lande uden en EU-afgørelse om et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Dine oplysninger kan deles inden for Kondomvarehuset.

Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Kondomvarehuset. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig. Under hver navngiven proces nedenfor kan du finde de enkelte kategorier af tredjeparter.

Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse?
Ved hver specifik anvendelse af personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, vil vi informere dig om, hvorvidt indsamling af dine data er baseret på et lovmæssigt krav eller for at indgå et kontraktforhold, og om det er obligatorisk at oplyse dine personlige oplysninger og mulige konsekvenser, hvis du vælger det fra.

Hvad er dine rettigheder?
Retten til adgang:
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig.

Retten til at overføre data:
Når Kondomvarehuset anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format til enten dig eller anden part. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os.

Retten til at korrigere data:
Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende.
Har du en Kondomvarehuset-konto, kan du selv rette dine personlige oplysninger på dine egne kontosider.

Retten til at slette data:
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som Kondomvarehuset benytter. Undtagen i følgende situationer:
*Du har en uafklaret sag hos kundeservice
*Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt
*Du har et økonomisk mellemværende med Kondomvarehuset, uanset betalingsmåde
*Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år
*Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder
*Din kreditansøgning er blevet afvist inden for de seneste tre måneder
*Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

Din ret til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:
Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på Kondomvarehusets retmæssige interesser. Kondomvarehuset fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:
Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring, herunder profilanalyse til direkte markedsføringsformål.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:
* Ved at følge instruksen i den enkelte markedsføringsmail
* Ved at redigere indstillingerne for din Kondomvarehuset-konto

Retten til begrænset anvendelse:
Du har ret til at anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger hos Kondomvarehuset under følgende omstændigheder:
*Hvis du gør indsigelse mod anvendelse baseret på Kondomvarehuset retmæssige interesser, skal Kondomvarehuset begrænse al anvendelse af de pågældende personlige oplysninger, mens det kontrolleres, om vores legitime interesser går forud for dine.
*Hvis du mener, at dine personlige oplysninger er ukorrekte, skal Kondomvarehuset begrænse al anvendelse af de pågældende data, mens rigtigheden af disse personlige oplysninger kontrolleres.
*Hvis behandlingen er uretmæssig, kan du modsætte dig sletning af dine personlige oplysninger og i stedet anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger
*Hvis Kondomvarehuset ikke længere har brug for dine personlige oplysninger, men de er påkrævede for at kunne gøre et lovmæssigt krav gældende.

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?
Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vores kundeservicemedarbejdere altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte kundeservice på info@kondomvarehuset.dk.

Retten til at klage til en tilsynsmyndighed:
Hvis du mener, at Kondomvarehuset behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du kontakte kundeservice på info@kondomvarehuset.dk. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger:
Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder.2. Onlineshopping

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?
Vi anvender dine personlige oplysninger til at administrere dit onlinekøb hos Kondomvarehuset, når vi skal behandle dine bestillinger og returneringer via vores onlinetjenester og sende dig meddelelser om leveringsstatus eller eventuelle leveringsproblemer med dine varer.

Vi anvender dine personlige oplysninger til at administrere dine betalinger.

Vi anvender også dine oplysninger til at håndtere produktklager og produktgarantier.

Dine personlige oplysninger anvendes til at identificere dig og sikre, at du er myndig og må shoppe online og til at bekræfte din adresse over for eksterne partnere.

Vi ønsker at tilbyde dig forskellige betalingsmåder og foretager derfor en analyse, herunder af din betalingshistorik og kreditvurderinger, for at finde frem til, hvilke betalingsmåder du kan vælge.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?
Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger:
* Kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer
* Betalingsoplysninger og betalingshistorik
* Kreditoplysninger
* Ordreoplysninger

Hvis du har en Kondomvarehuset-konto anvender vi også dine personlige oplysninger, som du har givet os i forbindelse med kontooprettelse.
* ID for din konto
* Købshistorik

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?
Dine personlige oplysninger, som videresendes til tredjepart, anvendes kun til at tilbyde dig ovennævnte tjenester, til at virksomheder kan få bekræftet din adresse, kommunikationsbureauer kan sende din ordrebekræftelse, og at lager og distributører kan udføre levering af din bestilling. Udbydere af betalingsservice for din betaling. Kreditvurderingsbureauer for tjek af ID og kreditværdighed samt gældsinddrivelsescentre.

Vær opmærksom på, at mange af disse modtagerfirmaer har en uafhængig ret eller forpligtelse til at behandle dine personlige data.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?
Anvendelse af dine personlige oplysninger er en forudsætning for, at Kondomvarehuset kan yde dig den rette kundeservice, administration og levering af dine produkter.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du er aktiv kunde.

Automatiserede beslutningsprocesser:
Når du ansøger om kredit som betalingsmåde, udfører vi en automatiseret kreditvurdering. Din ansøgning vil blive afslået eller godkendt på baggrund af denne vurdering. Er du uenig i beslutningen, er du velkommen til at kontakte Kondomvarehuset.3. Direkte Markedsføring

Hvorfor bruger vi dine personlige oplysninger?
Vi bruger dine personlige oplysninger til at sende dig kampagnetilbud, spørgeundersøgelser og invitationer via e-mail.

For at optimere din oplevelse hos Kondomvarehuset sender vi dig relevant information, anbefaler produkter, sender påmindelser ved produkter i din shoppingbag og giver dig personlige tilbud. Alle disse særydelser baserer vi på din købshistorik, hvad du har klikket på og de oplysninger, du har givet os.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?
Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger:
* Kontaktoplysninger som e-mailadresse, telefonnummer og postnummer
* Køn (hvis du vælger at oplyse det)
* Hvilke produkter og tilbud du har klikket på

Hvis du har en Kondomvarehuset-konto anvender vi også dine personlige oplysninger, som du har givet i forbindelse med kontoen og dit medlemsskab, herunder:
* Navn
* Adresse
* Alder
* Købshistorik
* Hvordan du har navigeret og klikket på vores hjemmeside

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?
Oplysninger videresendt til tredjepart anvendes kun for at servicere dig, af mediebureauer og tekniske leverandører ved distribution af fysisk og digital direkte markedsføring.
Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Kondomvarehuset.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?
Anvendelse af dine personlige oplysninger er baseret på dit samtykke, når du accepterer direkte markedsføring.

Din ret til at tilbagekalde dit samtykke:
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til anvendelse af dine personlige oplysninger og i forhold til direkte markedsføring.
Hvis du vælger det, kan Kondomvarehuset ikke længere sende dig direkte markedsføringstilbud eller information baseret på dit samtykke.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:
* Ved at følge instruksen i hvert enkelt markedsføringsopslag
* Ved at redigere indstillingerne for din Kondomvarehuset-konto

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi opbevarer dine oplysninger til direkte markedsføringsformål, indtil du tilbagekalder dit samtykke.
Ved e-mailmarkedsføring opfatter vi dig som inaktiv kunde, hvis du ikke har åbnet din e-mail i løbet af det sidste år.
Herefter vil dine personlige oplysninger blive slettet.4. Kondomvarehuset-konto

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?
Vi anvender dine personlige oplysninger til at oprette og administrere din personlige konto, så vi kan give dig en personlig og relevant oplevelse af Kondomvarehuset.

Vi kan sende dig ordrehistorik, detaljer omkring dine bestillinger og give dig mulighed for at administrere dine kontoindstillinger. Vi tilbyder dig også nem adgang til præcise og opdaterede oplysninger, såsom kontaktoplysninger og betalingsoplysninger. Desuden giver vi dig mulighed for at gemme produkter i din shoppingbag og giver dig adgang til at bedømme og anbefale produkter, du har købt hos os.

For at kunne stille relevante produktanbefalinger til din rådighed anvender Kondomvarehuset din navigation og browsing på dine digitale platforme, din købshistorik og produktanbefalinger samt de oplysninger, du har givet os via din konto.

Hvilke typer af personlige oplysninger indsamler vi?
Vi bruger altid din e-mailadresse og det kodeord, du har givet os, da du oprettede en konto hos Kondomvarehuset.
Vi anvender følgende kategorier af dine personlige oplysninger, hvis du vælger at stille dem til vores rådighed:
* Kontaktoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer
* Fødselsdato
* Køn
* Land
* Kontoindstillinger
* Krypterede kreditkortoplysninger

Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger, når du foretager et køb:
* Ordrehistorik
* Leveringsoplysninger
* Betalingshistorik

Vi anvender også følgende kategorier af personlige oplysninger i forbindelse med dine cookies:
* Klik-historik
* Navigations- og browsinghistorik

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?
Oplysninger videresendt til tredjepart anvendes kun til at tilbyde dig de ovennævnte tjenester. Til optimering af vores hjemmeside benytter vi webbureauer og analyseværktøjer til produktbedømmelser.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?
Anvendelse af personlige oplysninger fra din konto er baseret på dit samtykke, når du opretter en Kondomvarehuset-konto.
Anvendelse af dine personlige oplysninger, så vi kan sende dig relevant produktinformation, er baseret på dansk lovgivning.

Din ret til at tilbagekalde dit samtykke:
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til anvendelse af dine personlige oplysninger. Hvis du gør det, slettes din konto, og Kondomvarehuset kan ikke tilbyde dig de ovennævnte tjenester.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du har en aktiv Kondomvarehuset-konto.

Du kan til enhver tid vælge at lukke din konto. Hvis du gør det, lukkes din konto ned, og du opfattes som inaktiv. Vi beholder dine personlige oplysninger, hvis der ligger nogen form for lovmæssige krav eller uafklarede tvister.

Når din konto lukkes ned, slettes dine oplysninger.

Din ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger:
Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, som er baseret på Kondomvarehusets retmæssige interesse, ved at kontakte info@kondomvarehuset.dk. Dernæst vil din konto blive slettet, og vi kan ikke længere tilbyde dig vores tjenester.5. Kundeservice

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?
Vi anvender dine personlige oplysninger til at administrere dine forespørgsler, håndtere klager og garantisager for produkter og teknisk support via e-mail.

Vi anvender også dine personlige oplysninger til at kontakte dig, hvis der opstår et problem med din bestilling.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?
Vi anvender alle de oplysninger, du giver os, herunder følgende kategorier:
* Kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer
* Fødselsdato
* Betalingsoplysninger og betalingshistorik
* Kreditoplysninger
* Ordreoplysninger
* Konto- eller medlemsnummer
* Al korrespondance om en eventuel sag

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?
Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun med det formål at betjene dig som beskrevet ovenfor.

Hvilken ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?
Anvendelse af dine personlige oplysninger er baseret på Kondomvarehusets retmæssige interesser.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi opbevarer dine oplysninger i 100 dage for henvendelser pr. E-mail.

Din ret til at modsætte dig anvendelse af personlige oplysninger baseret på retmæssige interesser:
Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på Kondomvarehusets retmæssige interesser. Kondomvarehuset fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.6. Udvikling och forbedring

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?
Vi anvender oplysninger til at evaluere, udvikle og forbedre vores tjenester, produkter og systemer til alle vores kunder. Til dette formål analyserer vi ikke dine oplysninger på individuelt niveau – al anvendelse vil være baseret på pseudonymiseret data.

Dette omfatter analyser for at gøre vores tjenester mere brugervenlige, f.eks. ved ændring af brugerfladen for at forenkle informationsstrømmen eller for at fremhæve funktioner, der ofte bruges af vores kunder via vores digitale kanaler, og til at forbedre IT-systemer og generelt øge sikkerheden for vores brugere og kunder.

Analysen anvendes også til at udvikle og konstant forbedre den logistiske strøm af varer til at forudbestemme køb, lagerbeholdning og leveringer samt vores ressourcekapacitet set ud fra et bæredygtighedssynspunkt ved effektivisering af bestillinger og planlægning af leveringer.

Derudover anvender vi oplysningerne til planlægning af etablering af nye butikker og lagre og forbedring af vores produktsortiment.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?
Vi anvender følgende kategorier af dine personlige oplysninger, hvis du har valgt at oplyse dem til os:
* kundenummer
* fødselsdato
* køn
* land
* kontoindstillinger

Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger, hvis du har foretaget en bestilling:
* ordrehistorik
* leveringsoplysninger
* betalingshistorik

Vi anvender også følgende kategorier af personlige oplysninger, der er forbundet med cookies:
* klik-historik
* navigations- og browsinghistorik

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?
Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun med det formål at betjene dig som beskrevet ovenfor. Vi bruger webanalysebureauer til at analysere vores kunders adfærd online på et overordnet niveau.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?
Anvendelse af dine personlige oplysninger, så vi kan udvikle og forbedre vores tjenester og produkter, er baseret på vores retmæssige interesse.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du har en aktiv Kondomvarehuset-konto. Når din konto ophører, slettes dine oplysninger.

Din ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger:
Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, som er baseret på Kondomvarehusets retmæssige interesse, ved at kontakte info@kondomvarehuset.dk. Dernæst vil din konto blive slettet, og vi vil ikke længere kunne tilbyde dig vores tjenester.7. Lovmæssige forpligtelser

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?
Vi anvender dine personlige oplysninger for at opfylde vores forpligtelser i forbindelse med lovgivning, retskendelser og myndighedsbeslutninger.
Dette omfatter brugen af dine personlige oplysninger til indsamling og kontrol af regnskabsoplysninger ved overholdelse af regnskabsregler.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?
Vi anvender følgende kategorier inden for personlige oplysninger:
* kundenummer
* ordrenummer
* navn
* postadresse
* transaktionsbeløb
* transaktionsdato

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?
Dine oplysninger bliver delt inden for Kondomvarehuset.
Vi deler dine personlige oplysninger med IT-virksomheder, der tilbyder regnskabssystemer.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?
Anvendelsen af dine personlige oplysninger er nødvendig, for at Kondomvarehuset skal kunne opfylde sine lovmæssige forpligtelser.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi opbevarer dine oplysninger i overensstemmelse med den danske regnskabslov.8. Forebyggelse af misbrug og kriminalitet

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?
Vi anvender dine personlige oplysninger til forebyggelse af skade og for at sikre, at vores vilkår og betingelser overholdes, samt til at opdage og forhindre misbrug af vores tjenester.

Dine personlige oplysninger vil blive anvendt til at forebygge og undersøge misbrug af vores tjenester online samt skader og bedrageri ved analysering af adfærd i forbindelse med online-shopping.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?
Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger:
* kontaktoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse
* kundenummer
* ordrehistorik
* leveringsoplysninger
* betalingshistorik

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?
De personlige oplysninger, der videregives til tredjepart, anvendes kun til de ovennævnte formål. Vi deler dine personlige oplysninger med virksomheder med henblik på rapportering af afvigelser.
Hændelser og bedrageri kan blive delt med forsikringsselskaber, myndigheder eller lokale og globale retshåndhævelsesmyndigheder til videre efterforskning. Vær opmærksom på, at disse modtagere vil have en uafhængig ret eller forpligtelse til at anvende dine personlige oplysninger.

Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse af dine personlige oplysninger?
Ved forebyggelse af misbrug af vores tjeneste er anvendelse af dine personlige oplysninger baseret på vores retmæssige interesser.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi opbevarer dine oplysninger, så længe vi har brug for at forebygge og/eller rapportere potentielt bedrageri og andre lovovertrædelser.

Din ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger:
Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, som er baseret på Kondomvarehusets retmæssige interesse, ved at kontakte info@kondomvarehuset.dk. Dernæst vil din konto blive slettet, og vi vil ikke længere kunne tilbyde dig vores tjenester.9. Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer eller mobilenhed, hvorfra der hentes oplysninger ved efterfølgende besøg. Hvis du benytter dig af vores tjenester, antager vi, at du accepterer brugen af cookies.

Hvordan bruger vi cookies?
Vi anvender cookies til at gemme dine favoritprodukter.

Vi gør eksempelvis brug af midlertidige session cookies, når du benytter filterfunktionen under de enkelte produkttyper, til at tjekke, om du er logget på, eller om du lægger en vare i din shoppingbag.

Vi benytter både førsteparts- og tredjeparts-cookies til at indsamle statistik og brugerdata i samlet eller individuel form med analyseværktøjer for at optimere vores hjemmeside og præsentere dig for relevant markedsføringsmateriale.

Nogle tredjeparts-cookies er indstillet af tjenester, der vises på vores sider, men som ikke kontrolleres af os. De indstilles af sociale medieudbydere, såsom Facebook, og måler brugernes evne til at dele indhold på deres hjemmeside, hvilket er indikeret via deres respektive ikon.

Vi benytter også tredjeparts-cookies, som udfører tværgående tracking på forskellige sider, så vi kan markedsføre os over for dig via andre hjemmesider/kanaler.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?
Vi forbinder kun dit cookie-ID til dine personlige oplysninger, som er sendt og indsamlet i forbindelse med din konto hvis du er logget på din konto.

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?
Oplysninger, som videresendes til tredjepart, anvendes kun til at tilbyde dig de ovennævnte tjenester, af analyseværktøj til indsamling af statistik til optimering af vores hjemmeside og til at præsentere dig for relevant materiale.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at behandle dine personlige oplysninger?
Vi forbinder kun dine cookies til dine personlige oplysninger, hvis du er logget på din Kondomvarehuset-konto .
Hvis du er logget på din konto, er det lovmæssige grundlag baseret på vores retmæssige interesse.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Kondomvarehuset opbevarer ikke dine personlige oplysninger. Du kan nemt slette cookies fra din computer eller mobile enhed via din browser. Se, hvordan du håndterer og sletter cookies, under hjælpefunktionen i din browser. Du kan vælge at deaktivere cookies eller modtage en besked, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobile enhed. Bemærk, at du ikke kan benytte og drage fordel af alle funktionerne, hvis du vælger at deaktivere cookies.