Henter data...

Beskrivelse

LELO HEX Respect XL er en større udgave af det populære LELO HEX kondom.

Fuldstændig glat på ydersiden, tekstureret på indersiden; det sekskantede net inden i bøjer og strækker sig for forsvarligt at passe et stort antal størrelser.

Hvert LELO HEX-kondom er lavet af 350 sammenkoblede sekskanter, og kondomets overflade tilpasser sig efter brugerens unikke form. Resultatet er en ny intim og behagelig følelse som intet kondom førhen har kunnet give, der er mere sensitiv og giver en forhøjet intim seksuel oplevelse.

HEX ™ er unik i og med at det kombinerer et 0.055 mm HEX ™-net med ekstremt tynd latex på 0.0045 mm, der sammen giver slankhed og styrke. Derfor hjælper HEX ™ med at afværge uvelkommen stress, og du kan i kraft af den sikre struktur hvile trygt i at du kommer tættere på din partner, mens HEX ™ gør dets job.

Vi kender alle til riller og prikker på kondomer, men ingeniører fra LELO har vendt op og ned på det hele. Der er en årsag til, at Formel-1 dæk til våde overflader har en tekstureret overflade, mens andre dæk ikke har. Det giver ekstra støtte på banen og reducerer risikoen for at glide.

Derfor har HEX, i modsætning til alle tidligere kondomer, et internt net af sekskanter. Og fordi dette net er på indersiden og ikke på ydersiden hjælper HEX ™ dig og din partner med at nyde hinanden fuldt ud under trygge og sikre forhold.

Mål: 185 x 0,045 x 58 mm

Lelo
Til venstre ser vi et traditionelt kondom, som sprænger helt når det får et enkelt nålestik. Men den nye kondomtype sprækker overhovedet ikke efter gentagende stik med nålen.

Detaljer

EAN07350075025006
Sku 23A
MærkeLelo
EgenskaberEkstra tynde, Følelse, Ekstra stærke
SmagNej
Omkreds116 mm
Længde185 mm
GlidecremeSilikon (Ikke Sæddræbende)
FormLige
StørrelsePenisomkreds mellem 11-11,4 cm
Tykkelse0.045 mm
ReservoirTeat
Bredde på Base58 mm
Bredde Ved Bunden Af ​​Hovedet58 mm
Bredde på Hoved58 mm
IndpakningsfolienSquare

Levering

Gratis levering ved over 99 kr
Køb varer for mere end 99 kr og levering er gratis. Forsendelse koster ellers fra 25 kr.

Diskret indpakning
Vi sender altid varerne i en diskret og anonym indpakning.

Hurtig levering
Placer din ordre før kl. 12 og så sender vi den samme dag.

Betaling

MobilePay, Visa, Mastercard & Faktura